Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onafhankelijke school voor toegepaste Sofrologie

Over Iscasof

Iscasof vzw werd opgericht door Monique Delbar. Als kinesitherapeute organiseerde zij prenatale sessies en zocht naar een methode om koppels voor te bereiden op de geboorte van hun kind, rekening houdend met de psychologische, de gevoelsmatige als relationele aspecten van de bevalling. Zij koos daarbij steeds de sofrologie als benadering. Sindsdien heeft zij een uitgebreide ervaring opgebouwd als begeleidend therapeute van volwassenen en kinderen met emotionele problemen of problemen rond stress.

Meer info

Over Sofrologie

Sofrologie is een engagement, dat men in de eerste plaats aangaat met zichzelf. Voor iedereen die zichzelf wenst te verrijken in zijn relatie met zichzelf en zijn omgeving kan sofrologie een oplossing bieden.
Een sofroloog biedt doeltreffende ondersteuning aan, aan mensen in groep of individueel die hun gezondheid in eigen handen willen nemen en stressbestendiger willen worden. De sofroloog begeleidt zijn leerling in de richting van meer persoonlijke groei en autonomie.

Meer info

Komende opleidingen en cursussen

29
okt
2016

29/10/2016 9:00 - 18/03/2017 13:00
€560,00

Deze diepgaande cursus die op zoek gaat naar de essentie van het individu, het Zijn, en de inhoudelijke kenmerken van de sofrologie, is gericht op kandidaat sofrologen en omvat twee delen:

Het eerste deel is een 8-delige workshop, gericht op een persoonlijke ontdekking en ervaring van de mogelijkheden van sofrologie. Je wordt uitgenodigd tot anders denken en het verwerven van inzichten waardoor je het leven op een andere en positieve manier ervaart. Het is een sterk ervaringsgerichte en interactieve cursus.

€560,00 9