Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onafhankelijke school voor toegepaste Sofrologie

Over Iscasof

Iscasof vzw werd opgericht door Monique Delbar. Als kinesitherapeute organiseerde zij prenatale sessies en zocht naar een methode om koppels voor te bereiden op de geboorte van hun kind, rekening houdend met de psychologische, de gevoelsmatige als relationele aspecten van de bevalling. Zij koos daarbij steeds de sofrologie als benadering. Sindsdien heeft zij een uitgebreide ervaring opgebouwd als begeleidend therapeute van volwassenen en kinderen met emotionele problemen of problemen rond stress.

Meer info

Over Sofrologie

Sofrologie is een engagement, dat men in de eerste plaats aangaat met zichzelf. Voor iedereen die zichzelf wenst te verrijken in zijn relatie met zichzelf en zijn omgeving kan sofrologie een oplossing bieden.
Een sofroloog biedt doeltreffende ondersteuning aan, aan mensen in groep of individueel die hun gezondheid in eigen handen willen nemen en stressbestendiger willen worden. De sofroloog begeleidt zijn leerling in de richting van meer persoonlijke groei en autonomie.

Meer info

Komende opleidingen en cursussen

24
sept
2016

24/09/20169:00 am - 25/09/20164:00 pm
€330,00

De transgenerationele dimensie van een familie systeem vertoont een geheel van gedragingen, attitudes en een levensverhaal dat de verwantschap laat zien tegenover een groep of stam. Het gevoel dat men een connectie heeft met een groep is fundamenteel voor de mens. Dit mag de creatieve en authentieke dimensie van de mens niet verhinderen, het maakt namelijk deel uit van onze fundamentele structuur. Daarom is het belangrijk dat we deze niet loslaten.

€330,00