Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onafhankelijke school voor toegepaste Sofrologie

Over Iscasof

Iscasof vzw werd opgericht door Monique Delbar. Als kinesitherapeute organiseerde zij prenatale sessies en zocht naar een methode om koppels voor te bereiden op de geboorte van hun kind, rekening houdend met de psychologische, de gevoelsmatige als relationele aspecten van de bevalling. Zij koos daarbij steeds de sofrologie als benadering. Sindsdien heeft zij een uitgebreide ervaring opgebouwd als begeleidend therapeute van volwassenen en kinderen met emotionele problemen of problemen rond stress.

Meer info

Over Sofrologie

Sofrologie is een engagement, dat men in de eerste plaats aangaat met zichzelf. Voor iedereen die zichzelf wenst te verrijken in zijn relatie met zichzelf en zijn omgeving kan sofrologie een oplossing bieden.
Een sofroloog biedt doeltreffende ondersteuning aan, aan mensen in groep of individueel die hun gezondheid in eigen handen willen nemen en stressbestendiger willen worden. De sofroloog begeleidt zijn leerling in de richting van meer persoonlijke groei en autonomie.

Meer info

Workshops

18
jan
2018

18/01/2018 19:30 -21:00
€11,00

Heb je last van (spier)pijn, vermoeidheid, slapeloosheid?
Kamp je met een burn-out of hyperventilatie?
Wil je emoties leren LOSLATEN?
Of wil je graag je goede gezondheid behouden en in eigen handen te nemen?

Kom dan op donderdagavond in het voorjaar van 2018 naar onze groepslessen "Start to Relax" , waarbij we via heel eenvoudige oefeningen uit de 'Caycediaanse Sofrologie' gaan werken aan: zelfvertrouwen, harmonie tussen lichaam en geest en hoop!

Kennismaken en/of opfrissen : iedereen is welkom !

€11,00