Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onafhankelijke school voor toegepaste Sofrologie

Over Iscasof

Iscasof vzw werd opgericht door Monique Delbar. Als kinesitherapeute organiseerde zij prenatale sessies en zocht naar een methode om koppels voor te bereiden op de geboorte van hun kind, rekening houdend met de psychologische, de gevoelsmatige als relationele aspecten van de bevalling. Zij koos daarbij steeds de sofrologie als benadering. Sindsdien heeft zij een uitgebreide ervaring opgebouwd als begeleidend therapeute van volwassenen en kinderen met emotionele problemen of problemen rond stress.

Meer info

Over Sofrologie

Sofrologie is een engagement, dat men in de eerste plaats aangaat met zichzelf. Voor iedereen die zichzelf wenst te verrijken in zijn relatie met zichzelf en zijn omgeving kan sofrologie een oplossing bieden.
Een sofroloog biedt doeltreffende ondersteuning aan, aan mensen in groep of individueel die hun gezondheid in eigen handen willen nemen en stressbestendiger willen worden. De sofroloog begeleidt zijn leerling in de richting van meer persoonlijke groei en autonomie.

Meer info

Workshops

10
juni
2017

10/06/2017 10:00 -16:00
€100,00

Nadat we geleerd hebben hoe we ons kunnen ontdoen van spanning en obstakels om ons goed te voelen, en nadat we weten en ervaren hebben hoe we de vrijgekomen ruimtes kunnen invullen met positieve energie, is het héél belangrijk om dit alles te integreren in onze biologie en op te slaan in ons celgeheugen. De laatste workshop biedt ons tools aan om alle positieve gewaarwordingen en ervaringen keer op keer opnieuw te bewaren.

€100,00